Gostinska ponudba

Gostišče Obrez

Gostišče Obrez obratuje že 26 let. Prostora v gostišču je za 120 oseb, lahko deljeno ali skupaj. Nudijo kvalitetno domačo hrano in dobro virštanjsko vino, ki je v teh krajih zelo cenjeno. Vsako leto organizirajo veliko tradicionalnih prireditev, kot so novoletni ples, Valentinovo, dan žena, 40 mučenikov, pustovanje, martinovanje in razne veselice. Prirejajo pa tudi vse vrste obletnic, poroke, krste, obhajila, birme, sedmin ipd., skratka, vse po željah strank.

Bar Jasmin

Ob regionalni cesti Šentjur-Kozje se ob cesti nahaja gostinski lokal Jasmin. Če vas pot vodi tod mimo, ste prijazno vabljeni, da se ustavite in se ohladite na letnem vrtu ali posedite v notranjosti lokala.

Nudijo vam hladno-tople napitke in domačo kapljico s kozjanskih gričev, ob prednaročilu pa vam pripravijo tudi prigrizek ali alla cart ponudbo.

Čebelarstvo Majcen

Na kmetiji Majcen ponujajo široko paleto čebeljih produktov, v pomladnih mesecih pa sveže zelene šparglje. Kmetija je dobitnica srebrne medalje za medeni liker Maribor 2012 in prejemnica licence za opravljanje nalog pooblaščenega preizkuševalca medu.

Izletniška kmetija Špoljar Jožko

Predstavitev - Turizem Šentjur »